Revoluce mezi drony

Malý, mobilní, vodě, radiaci a ohnivzdorný letecký autonomní systém S.A.E. EVOLUTION, určený pro operativní a taktický průzkum v terénu i zástavbě a univerzální systém S.A.E. HELIFLY pro aplikace náročnějšího charakteru jsou nově v plném provozu v rukou profesionálů. Pozorovat jejich etablování na trhu bude jistě více než zajímavé!

Číst dál...

ŘSD dá do oprav a údržby silnic a dálnic víc peněz

Z celkových čísel vyplývá, že v minulých letech docházelo k mírnému nárůstu prostředků vynaložených na údržbu a opravy. Pokud se potvrdí očekávání pro letošní rok, bude čerpání o cca 2 100 mil. Kč vyšší, což je o 28 % více než v roce 2013. Pro příští roky se počítá s dalším nárůstem prostředků určených na údržbu a opravy komunikací ve správě ŘSD. Zvýšené prostředky se projeví ve zlepšeném stavu komunikací.

Číst dál...

Firma MANATECH CZ z Vysočiny se uchází o Zlatý klas

Do tradiční soutěže Zlatý klas na agrosalonu Země Živitelka se přihlásila také firma z Vysočiny. Výhradní český dovozce irských strojů McHale bude o cenu bojovat s novinkou v zemědělské technice - kombinovaným lisem s baličkou McHale Fusion 3 Plus.

Číst dál...

Díky kotlíkové dotaci se nový kotel zaplatí za šest let

penizky ilu ikonaKotlíková dotace, která má podpořit modernizaci topné techniky českých domácností, byla letos spuštěna již v několika krajích. Výše dotací zkracuje průměrně dobu návratnosti na celou polovinu, v našem modelovém výpočtu se tak investice do nového kotle vrátí do šesti let.

Číst dál...

VIDEO: E.ON otevřel novou CNG stanici ve Zlíně

cng stanice eon ikonaČerpání CNG jako dostupného paliva na běžných stanicích pohonných hmot a postupné vybudování sítě těchto stanic v České republice - to je cíl, ke kterému směřuje energetická společnost E.ON Energie, a.s., společně s partnerem NEXT Energy s.r.o. Díky této spolupráci je v provozu již několik desítek plnicích stanic.

Číst dál...

VIDEO: High-Tech Day již posedmé přivítal studenty vysokých škol

hightechday 2014 ikonaNa akci „High-Tech Day“ přijelo 26. dubna 2014 přibližně 100 studentů českých technických vysokých škol. Kromě prohlídky výrobních prostor jednoho z nejmodernějších závodů skupiny Bosch dostali studenti možnost poznat práci odborných oddělení firmy. Přínosem pro studenty byl také přímý kontakt s jednotlivými odborníky a vedoucími pracovníky firmy. Návštěvní program byl doplněn odbornými prezentacemi o klíčových technologiích dieselové techniky, informacemi o skupině Bosch a její výrobní divizi Dieselových systémů.

Číst dál...

PSJ nabízí exkluzivní bydlení v projektu Viladům Bohdalec

viladum bohdalec ikonaJižní svah kopce Bohdalec, jedné z největších zelených ploch na území Prahy 4, nabídne exkluzivní bydlení ve třiceti bytech v sedmipodlažním terasovitém domě. Developerem a generálním dodavatelem projektu Viladům Bohdalec je PSJ, a.s., jedna z největších stavebních společnosti v Česku.

Číst dál...

REKLAMA